SPLASHMOBOK A SZÉCHENYIBEN

Részletes infó: http://furdokultura.blogspot.com/

Március 24-én két korábbi ünnepnapot követően (március 21: vizes szakmai nap, március 22: vizes sportnap) vizes kultúranapot tart a Széchenyi fürdő a Víz Világnapja alkalmából, melynek szervezéséhez a Halastó Kulturális Egyesületet kérte fel. Lesznek hát “splashmobok” a medencéknél, sokszínű előadások a mesés Kultúrteremben és barátságos fogadózene a kupolás Előcsarnokban. Folyamatos programok 16 órától 22 óráig, utána pedig hajnalig zenés éjszakai fürdőzés!

Ha van flashmob – márpedig YouTube videók bizonyítják, hogyan estek le a hamburgerrel telt szájak egy amerikai gyorsétteremben, amikor kiszolgáló hölgyek-urak zendítettek rá musical betétdalokra, avagy mi történik, ha egy adott jelre hosszú percekre lefagy egy több száz fős tömeg egy nyugat-európai pályaudvaron – szóval, ha létezik flashmob, akkor ezt hogyan másképp is importálhatnánk Budapestre, a fürdők városába, mint SPLASHMOB-ok formájában. Nem mondhatunk hát többet, mint azt, hogy ha március 24-én délután 4 és este 10 között a Széchenyi fürdőben tetszik tartózkodni, akkor bizony bármi megeshet. Már amolyan kulturális értelemben. Tessék felkötni a fürdőgatyót, le ne essen meglepetésében. Mert itt aztán bombát ugranak az operaénekesek és színészek szavalnak a szaunában.

Közben fáradjanak ki néha-néha egy kis üdítő élményre a mesebeli Kultúrterembe, vagy hívjanak száraz vendégeket a freskókkal díszített Kupolás Előcsarnokba, ahol legalább már jó előre tudni lehet, kivel is áll szemben az ember közönségként. Nem úgy, mint a medencékben.

Zárás után Disc Bobby, a talpalávaló gazember kever hajnalig Tom & Zsével!

A napi fürdőbelépő 3500 Ft, ez tartalmazza az összes fenti programot. Aki viszont szárazon (és olcsón) szeretné megúszni, az a Kultúrtermes és az Előcsarnokos előadásokra ingyen betévedhet kintről.

üdv,
a HEKK (Halastó Közhasznú Kulturális Egyesület)

 

A VÍZ VILÁGNAPJA RENDEZVÉNY RÉSZLETES MŰSORFÜZETE (3 NAP)


ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>