ADÓ 1%

 

Kedves Barátunk, Támogatónk!

Idén is rendesen dolgoztál? Befizetted szépen az adót? Na, mert ha még kedv is van, akkor támogasd a HEKK-et, add nekünk adód 1%-át!

A HEKK a Halastó Közhasznú Kulturális Egyesületet jelöli röviden. Civil és nonprofit szervezetünk a Halastó kórusból jött létre, és folyton azon ügyködik, hogy rendhagyó kulturális programokat csempésszen mindannyiunk életébe. A több mint 50 egyesületi tag és a közel 100 kórustag közös célja a közönség mentális, pszichés és akár fizikai felfrissítése. Ám mindenek felett, a fő cél és egyben eszköz: a közösségformálás.

Az Egyesület égisze alá tartozik a Halastó kórus forrásából táplálkozó két kísérleti énekegyüttes: a CSÍKSZERDA (karnagy: Tóth Árpád) és a SOHARÓZA (zenei vezető: Halas Dóri).

Projektjeink megismeréséhez – melyek között szerepel mindenféle különleges programsorozat, egyedi helyszínek, gyereknyaraltatás, kortárs meseopera előadás, vérpezsdítő amatőr kórusok támogatása, izgi kiadványok kiadása – böngészd a HEKK honlapot.

Nevünk: Halastó Közhasznú Kulturális Egyesület

Adószámunk: 18126185-1-41

Támogatásodat előre is köszönjük!

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>