KÓRUSMÁMOR A FÖLD KÖRÜL koncert: február 22. és 24.

Kórus/Improvizáció/Jazz/Népzene

Kórusmámor a Föld körül egy egyedülálló zenei vállalkozás, mely a kóruséneklés, a kórusimprovizáció, a jazz, és a népzene elemeit házasítva kalandozik a zenei hangzásokban. A formáció célja a határok feszegetése, a kísérletezés, megőrizve a népdalok esszenciáját, a jazz eszköztárát használva, formai elemeit véve alapul. A Kórusmámor különlegessége, hogy a kórus néha átveszi a zenekar szerepét, mint egy hangszer kísérve a bőgő, a dob vagy a gitár szólót. A változatos kórushangzásokat egy-egy énekesi szóló egészíti ki, melyet a zenekar és a kórus egy hangzásként, változatos effektekkel követ le, megteremtve az eső, az örvény, vagy éppen a szél hangjait.

A Halastó Kulturális Egyesület tagjaiból összeállt kamarakórus kiegészülve a Forgó zenekar tagjaival és a  Trió Föld zenekar tavaly nyáron adta első koncertjeit Erdőbényén, a Bor, Mámor, Bénye Fesztiválon és Budapesten a Kultúrfürdő fesztiválon. A 2013 februári koncerteken eddig még nem hallott ritmusokra és dallamokra is számíthatunk. A koncertről CD felvétel is készül, melyet hamarosan a formáció honapján is meg lehet rendelni.

Koncert időpontok:
2013.02.22. péntek 19.30
2013.02.24. vasárnap 20.00

Helyszín: 1085 Budapest, Horánszky utca 20.

További információk: képek, hanganyagok
http://korusmamor.blogspot.hu/
https://www.facebook.com/korusmamor
https://soundcloud.com/vika-6/korusmamor-b-nat#play

Fellép a  Halastó Kulturális Egyesület tagjaiból összeállt kamarakórus és a  Trió Föld zenekar

Művészeti vezető: Gózon Éva, Földi Gergely
Szólót énekel: Biksz Judit, Suplitz Emőke, Tekauer Léna

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>