Zeneszerzői pályázat a Kórusok Éjszakája záródalához!

Elindult, és egészen január közepéig zajlik a Kórusok Éjszakája 2014 zeneszerző-pályázata, melyben a közös programzáró kórusművet szeretnénk megtalálni, melyet a 24 meghívott együttes, illetve a közönség összkarként énekel majd 23 órakor a Mikszáth téren. A győztes pályamű kritériumai a következők:

– rövid, max 2-3 perces terjedelem
– magyar nyelvű szöveg
– könnyen megtanulható vegyeskari letét, melynek egyik szólama kiemelhető és abba a közönség is bekapcsolódhat
– eddig bemutatva, publikálva nem volt

A beérkező pályaműveket a Kórusok Éjszakáját szervező Halastó Közhasznú Kulturális Egyesület által felkért 3 tagú szakmai zsűri bírálja el.

A győztes pályázó műve automatikusan a 2014-es Kórusok Éjszakája hivatalos záródalává válik, amellett pedig, hogy az összes résztvevő együttes megtanulja a művet, a szerző 50,000 forint pénzdíjban is részesül.

A pályázat beadásának határideje január 15-e éjfél.

A pályaműveket PDF-formátumban kérjük beküldeni a korusokejszakaja@halasto.com e-mailcímre. A pályázaton nevezési díj nincs, minden pályázó maximum 2 művel indulhat. A győztesről a zsűri február folyamán dönt, az eredményről a Kórusok Éjszakája minden pályázót e-mailben értesít. Az ünnepélyes díjátadásra május 24-én, a záródal eléneklése előtt kerül sor.

 

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>