Élő projektek

Az alábbiakban a Halastó Kulturális Egyesület (HEKK) szervezésében vagy annak támogatásával létrejött aktuális projektekről olvashatsz. Legyél naprakész a HEKK-események terén is a naptár segítségével! Sőt, újabban hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

AMŐBA KAR: generációk együtténeklése mindig változó tagokkal, 0-tól 102 éves korig. amobakar.blogspot.hu

CSÍKSZERDA: százfős kórus Tóth Árpád vezetésével, amely csíkosban lép fel és szerdánként próbál. Részletek a csikszerda.hu oldalon és a facebookon.

FORGÓ LEMEZBEMUTATÓ: egyszeri, ám annál nagyobb hatású esemény, amely 2014. február 21-én zajlott le. Vendégként fellépett többek közt Dresch Mihály, valamint a Csíkszerda kórus is.

HAJNALOK VÖLGYE – kortárs kórusfesztivál Csábon minden ősszel. Részletek a http://www.hajnal.dalegylet.com oldalon és a facebookon.

HANGFÜRDŐ Megérkezés, énfókusz, testlazítás, léleklazítás / Részletek a facebookon.

HEKKPED: zenepedagógiai módszertani műhely amatőr és profi zenészeknek, pedagógusoknak.

KÓRUSMÁMOR A FÖLD KÖRÜL – a Halastó Egyesület és a Trió Föld jazz-együttes közös kísérleti produkciója. Ízelítő… katt. További infó: korusmamor.blogspot.hu

KÓRUSOK ÉJSZAKÁJA – 2014. május 24. szombat, józsefvárosi Palotanegyed. Mentsétek el a dátumot!

SOHARÓZA – Kísérleti kamarakórus Halas Dóra vezetésével. További részletek a soharoza.hu oldalon és a facebookon.

TÓCSA – gyereknyaraltatás / 2014. július-augusztus. Részletek hamarosan a tocsa2010.blogspot.com weboldalon és a facebookon.

VÁROSMINOR KAMARAKÓRUS – többszörös díjnyertes kórus Ney Andrea vezetésével. További infó…

PIHENŐ PROJEKTEK
KIS HÍJÁN ÖSSZMŰVÉSZETI ESTEK A BEM MOZIBAN – vajon mihez kezdene az a zenész, színész vagy más művész, ha rendelkezésükre állna egy kihasználatlanul álló, de tökéletesen felszerelt, barátságos moziterem? Válaszok, részletek: websitefacebook

KREATÍV ZENEI TÁRSASJÁTÉKOK – Workshop Sáry László zeneszerzővel, a HEKK szervezésében, öt hónapon át, a Jurányi Közösségi Inkubátorházban. Részletek ahalasto.com oldalon és a Facebookon.

KULTÚRFÜRDŐ – nyári–kora őszi programsorozat a Vízivárosban. Részletek a kulturfurdo.hu oldalon és a facebookon.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>